Seno laiku receptes piešķir Druvas saldējuma īpašo garšu

Laikam ejot dažādos tirdziņos, degustācijās un brīvdabas pasākumos viens no visbiežāk uzdotajiem jautājumiem Druvas saldējuma ražotājiem ir - “Kā Jūs panākat saldējuma īpašo garšu?” Visiem tiem, kas no bērnības atceras plombīra saldējuma maigo piena un sviesta garšu, daudzveidīgais un ar mīlestību ražotais Druvas saldējums atsauc atmiņā bērnu dienu bezrūpību.

Visi, kas karstā laikā vēlas gūt patīkamu veldzējumu, joprojām tiek iepriecināti ar Druvas klasiskajiem cigoriņu, plombīra, rozīņu, šokolādes saldējumiem un ne tikai. Pircējiem šobrīd tiek piedāvāti arī Premium kategorijas saldējumi ar cigoriņu, plombīra, zemeņu, mango - meloņu  un sarkano vīnogu garšu. Druvas jaunais piedāvājums tiek atzinīgi novērtēts saldējuma patīkamās garšas un izcilās kvalitātes dēļ. Saldējumi, kas gatavoti no svaiga piena un sviesta padara to baudīšanu par neatņemamu vasaras sastāvdaļu.

“Nav noslēpums, ka mūsu saldējumu unikālās garšas pamatā ir seno laiku receptes. Svaigas izejvielas un mīlestība pret saldējumu padara mūsu kārumus par īpaši iecienītiem ne tikai pieaugušo, bet arī bērnu vidū. A/S “Druva Food” saldējumus ražo gandrīz 30 gadus un ražošanas pirmsākumos gūtās vērtīgās receptes ir saglabājušās līdz pat mūsdienām. Saldējumu ražošanā aizvien tiek izmantotas kvalitatīvas izejvielas – svaigs piens un sviests, kas nāk no tuvējām zemnieku saimniecībām. Piens, kas izslaukts no rīta jau pēcpusdienā tiek izmantots saldējuma ražošanā. Dabīgam saldējumam, kas ražots no svaiga piena un sviesta ir būtiski labumi -  ne tikai kalcijs, kas mūsu organismam ir ļoti svarīgs, bet arī īstens prieks, kas rodas baudot ko patiesi gardu. Arī mīlestība pret darbu, nenoliedzami, ir tā, kas ļauj mums lepoties ar Druvas produktiem,” stāsta A/S “Druva Food” ražošanas vadītāja Sandra Ošeniece.

Tāpat S.Ošeniece norāda uz to, ka uzņēmuma mērķis ir nemitīgi pilnveidoties un piedāvāt arvien jaunas garšas un jaunus saldējumu veidus, līdz ar to, ikviens saldējuma cienītājs ir aicināts sniegt savus ierosinājumus un nākotnes skatījumu, kas kopīgi ļautu realizēt vēl lielākas idejas.

Akciju sabiedrība “Druva Food” ir sevi pierādījusi un pircējiem zināma kā dabīga un garšīga saldējuma ražotāja, kas ražošanas procesā izmanto īstus piena un sviesta produktus, kas iegūti no vietējiem ganāmpulkiem, tā atbalstot Latvijas lauksaimniekus. Druvas saldējuma pamatā ir gadu gaitā pilnveidotas receptes, kas kopā ar inovācijām ražošanas procesos, nodrošina kvalitatīvu piedāvājumu.